santai-broadgate

BIAR SANTAI,ASAL BERILMIAH

The Divine Book

Assalamualaikum wbt…

Perasan tak dah agak lama kita tak berkumpul sama-sama?Akak minta maaf sebab tak menguruskan masa dengan baik untuk berjumpa dengan kalian semua.But InshaAllah,before the exam,we will arrange a slot where we can spend some time together.Doakan agar semuanya dipermudahkan di musim exam ini,ameen.But before that,akak rasa nak bagi homework untuk korang,which is to watch these videos.Remember that hati ini perlu disiram dan dibaja sentiasa dengan input-input yang berilmiah dan memberi kesan kepada peningkatan iman dan amal.Tengok-tengoklah bila ada kesempatan ok??Moga mendapat manfaat.Happy watching and happy studying as well πŸ™‚

Take care~

Warm regards;

Kak INT

Advertisements

May 4, 2009 - Posted by | Uncategorized

2 Comments »

  1. ”hati ini perlu disiram dan dibaja sentiasa dengan input-input yang berilmiah dan memberi kesan kepada peningkatan iman dan amal”

    Ungkapan ini betul sekali….

    Comment by firdaus rahim | June 22, 2009

  2. mcm menarik video tu.. nanti tgkk.. salam dari pelajar di bumi eire.. blog hopping.. πŸ™‚

    Comment by JHaZKiTaRo | July 29, 2009


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: